PE URMELE HOtILOR DE LEMN: Actiunile pentru combaterea delictelor silvice continua

Politistii Serviciului de Ordine Publica au organizat la finalul saptamanii trecute o noua actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

Activitatile, desfasurate in colaborare cu reprezentanti ai Directiei Silvice Maramures, au vizat modul in care operatorii economici din domeniu respecta normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase. In acest sens au fost efectuate mai multe controale pe drumurile publice de pe raza intregului judet, dar si la sediile unor societati comerciale.
Din cele 227 de autovehicule oprite pentru verificari, 28 transportau material lemnos. In cadrul activitatilor au fost constatate doua infractiuni si au fost aplicate 23 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 12.000 de lei.
Ca masura complementara s-a dispus confiscarea a peste 12 mc material lemnos, cu o valoare de peste 2.600 de lei.

Articolul PE URMELE HOtILOR DE LEMN: Actiunile pentru combaterea delictelor silvice continua apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FURTURI SI TALHARII: Arestat preventiv dupa ce a smuls poseta unei femei in lift, alti trei prinsi in flagrant in timp ce transportau fier vechi sustras
Citeste
Patru baimareni, prinsi in flagrant in timp ce transportau fier vechi furat de la o firma de pe str. Oborului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.