Pe langa cele din Baia Mare, mai multe scoli din judet isi suspenda cursurile

MINIVACANTA PENTRU ELEVI  Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a reunit in aceasta dupa amiaza si a analizat propunerile de suspendare a cursurilor scolare, in perioada 17-18 ianuarie, din municipiul Baia Mare , Gradinita cu Program Prelungit nr.2 Baia Sprie – Structura Gradinita cu Program normal nr.4, Liceul Tehnologic "Grigore Moisil" Targu Lapus, Scoala Gimnaziala Ardusat, Scoala Gimnaziala "Regina Elisabeta" Baiut, Scoala Gimnaziala Basesti, Scoala Gimnaziala "Ion Popescu de Coas" Coas, Scoala Gimnaziala "Petofi Sandor" Coltau si Scoala Gimnaziala "Gheorghe Lupan" Grosi.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat act de faptul ca din cele 47 de unitati de invatamant cu personalitate juridica de pe raza municipiului Baia Mare, 45 de unitati au solicitat si au aprobat in Consiliul de Administratie al unitatilor de invatamant suspendarea cursurilor.

De asemenea, si celelalte unitati de invatamant din judet au respectat procedura si au solicitat suspendarea cursurilor. Pentru aceeasi perioada sunt suspendate cursurile, in continuare, la Colegiul Economic "Pintea Viteazul" Cavnic si Scoala Gimnaziala Vima Mica, structura Aspra.

De asemenea, a fost prezentata propunerea Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Baia Mare de suspendare a cursurilor pe raza municipiului resedinta de judet. Toate propunerile de suspendare a cursurilor au fost aprobate.

Informatii furnizate de CJSU Maramures

Daca va suna de pe urmatoarele numere, nu raspundeti! Riscati sa va incarce factura cu mii de euro
Citeste
VIDEO. Adrenalina pe roti: "Raliul Zapezii" are zapada din belsug
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.