Pe fondul consumului de alcool a ajuns cu autoturismul in sant

Cu o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur in aerul expirat sunt toate sansele sa produci un accident de circulatie. Din fericire, in urma unui accident produs ieri pe fondul consumului de alcool nu au fost persoane ranite.

Un barbat care a condus un autoturism pe D.J.109F, pe raza localitatii Budesti, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul directiei de mers, a parasit carosabilul prin partea stanga si a ajuns cu autoturismul in sant. In urma impactului au rezultat avarierea autoturismului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0.88 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care soferul a fost condus la Centrul de Permanenta Ocna Sugatag unde i-au fost prelevate probe biologice de sange.

In continuare se efectueaza cercetari privind savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Consumul de alcool reprezinta una din cauzele inca frecvente de afectare a capacitatii de conducere. De cele mai multe ori, conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului comit frecvente incalcari ale normelor de circulatie, conduc cu viteza excesiva, se angajeaza in depasiri neregulamentare sau executa in mod periculos virajele.

Legea pedepseste aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul dupa ce soferul acestuia a consumat bauturi alcoolice, iar concentratia de alcool in sange depaseste limita legala!

De asemenea, pentru toti cei care sunt tentati sa conduca autovehicule, desi nu poseda cunostinte elementare privind regulile de circulatie si nu constientizeaza riscul pe care il reprezinta pentru ceilalti participanti la trafic, reamintim ca aceasta fapta constituie infractiune si sunt in pericol de a plati cu libertatea! NU CONDUCETI SUB INFLUENTA ALCOOLULUI!

Auto cautat de autoritatile din Marea Britanie, gasit de politistii din Baia Sprie

Politistii din Baia Sprie au gasit si indisponibilizat un autoturism ce figura ca fiind urmarit deautoritatile din Marea Britanie. Autoturismul, inmatriculat in Marea Britanie, a fost gasit de politisti ieri, 25 iunie, pe strada Decebal din Baia Sprie. Totodata, politistii au identificat un barbat din oras, in posesia caruia se afla.

Autoturismul a fost ridicat si indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, iar fata de barbatul identificat se efectueaza cercetari cu privire la comiterea infractiunii de tainuire la furt.

Retinuti pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunilor de furt si conducere fara permis

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au continuat cercetarile intr-un dosar penal privind comiterea infractiunilor de furt si conducere fara permis, iar ieri, 25 iunie, in baza probatoriului administrat au dispus retinerea pentru 24 de ore a doi baimareni.

Din cercetarile efectuate pana in acest moment s-a constatat ca acestia sunt banuiti de comiterea a patru infractiuni de furt din locuinte de pe raza judetului, iar unul dintre ei ar fi condus la data de 11 iunie a.c. pe strada Iazului din Baia Mare, fara a detine permis de conducere.

Cei doi retinuti urmeaza a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua pentru documentarea intregii lor activitati infractionale.

Nicio zi fara accidente rutiere si, din pacate, cu raniti
Citeste
Impact intre un taxi si un autoturism in baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.