PE DRUMURILE DIN JUDEt: Brad cazut peste o ambulanta in pasul Gutai, un barbat s-a rasturnat cu autoturismul pe un drum forestier. Mai multi condamnati pentru infractiuni rutiere

Politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag au fost sesizati ieri la ora 17.00, despre faptul ca un brad a cazut pe o ambulanta care se deplasa DN. 18., in pasul Gutai.
Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca ambulanta se deplasa dinspre Baia Mare spre Sighetu Marmatiei si transporta un pacient in varsta de 67 de ani. In urma incidentului persoanele aflate in ambulanta nu au suferit leziuni, incidentul soldandu-se doar cu avarii la auto.
La fata locului a fost identificat un barbat in varsta de 64 de ani care exploata masa lemnoasa in cantonul 8 Gutai, avand autorizatie de exploatare emisa de Ocolul Silvic Mara. Conform relatarilor acestuia, bradul pe care l-a taiat, fiind putred la cioata, s-a rasturnat pe carosabil, lovind autoturismul. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

*****

Un barbat in varsta de 32 de ani din Poienile de sub Munte a scapat usor dupa ce autoturismul pe care-l conducea pe un drum forestier din zona numita Micelas, de pe raza comunei, s-a rasturnat.
Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina cerceteaza acum imprejurarile in care s-a petrecut accidentul. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, insa verificarile efectuate au stabilit ca autovehiculul implicat in accidentul rutier nu este inmatriculat.
In cauza se afectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie sau conducere a unui autovehicul neinmatriculat.

*****

Ieri, 24 noiembrie, politistii din Ulmeni au pus in executare un Mandat de Executare a Pedepsei Inchisorii emis de Judecatoria Baia Mare, pe numele unui barbat in varsta de 32 de ani din Chelinta.
Barbatul a fost condamnat la 1 an si 9 luni inchisoare cu executare, pentru comiterea de infractiuni rutiere. Acesta a fost condus si incarcerat la Penitenciarul Baia Mare.

*****

Ieri, in jurul orei 15.30, politistii Biroului Rutier Baia Mare, au depistat in trafic, pe strada Garii, un sufer care conducea fara sa detina permis de conducere.

Barbatul in varsta de 33 de ani, domiciliat in comuna Farcasa, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis.

Tot fara permis s-a urcat la volan si un tanar de 17 ani din judetul Salaj. Acesta a fost depistat de politistii Sectiei 7 Suciu de Sus, aflati in serviciu pe DJ. 109F, in localitateaValenii Lapusului. Nerabdarea de a conduce un autoturism il va costa pe tanar un dosar penal.

Articolul PE DRUMURILE DIN JUDEt: Brad cazut peste o ambulanta in pasul Gutai, un barbat s-a rasturnat cu autoturismul pe un drum forestier. Mai multi condamnati pentru infractiuni rutiere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Pericol pe DN 18! Un brad a cazut pe o ambulanta care circula in pasul Gutai
Citeste
UN SINGUR CLICK VA POATE LASA CU CONTURILE GOALE: Mai multi maramureseni, victime ale unor fraude prin mijloace de plata electronice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.