PAZA OBIECTIVELOR: Salile si incintele de exploatare a jocurilor de noroc verificate de politisti

Politistii Serviciului de Ordine Publica au organizat saptamana trecuta o ampla actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul sistemelor de paza si securitate.
Scopul actiunii a fost verificarea respectarii prevederilor Legii Nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, dar si prevenirea oricaror incidente in incinta salilor de exploatare a jocurilor de noroc cu achitarea premiilor pe loc.
Politistii de ordine publica au verificat peste 60 de societati comerciale care detin aparate de tip slot - machine, de pe raza intregului judet. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 21 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru neimplementarea cerintelor minimale de securitate.
Valoarea amenzilor aplicate a depasit suma de 36 000 de lei. Totodata, politistii au dispus masuri de remediere a deficientelor constatate.

Articolul PAZA OBIECTIVELOR: Salile si incintele de exploatare a jocurilor de noroc verificate de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PENTRU INFRACtIUNI RUTIERE: 12 conducatori auto au ramas pietoni
Citeste
FOTO: O masina a luat foc la Rogoz
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.