PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA: O femeie care a incercat sa fure bunuri dintr-o casa a fost prinsa si retinuta pentru 24 de ore de politistii din Baia Sprie

In baza probatoriului administrat, politistii din Baia Sprie au dispus retinerea pentru 24 de ore a unei femei, care a patruns intr-un imobil cu intentia de a sustrage bunuri.
In fapt, vineri, in jurul orei 13.00, un barbat care locuieste in Baia Sprie a primit pe telefonul mobil o alerta privind detectarea unor miscari in locuinta sa. Barbatul a accesat camera de supraveghere, a observat o persoana necunoscuta care cauta bunuri prin locuinta si a solicitat intQAerventia unui echipaj de politie.
Astfel, a fost prinsa in flagrant o femeie de 36 de ani, domiciliata in judetul Salaj. Aceasta a fost depusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

Articolul PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA: O femeie care a incercat sa fure bunuri dintr-o casa a fost prinsa si retinuta pentru 24 de ore de politistii din Baia Sprie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

213 cazuri noi, in ultimele 24 de ore. Bilantul total ajunge la 18.283. Peste 11.600 de persoane s-au vindecat
Citeste
INFRACtIUNI RUTIERE: Patru vitezomani si beti la volan, depistati de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.