Patru tineri au ajuns la spital, dupa o bataie pe calea miresului

Ieri, 16 septembrie, ora 18:28 Politia Orasului Somcuta Mare a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe strada Miresului are loc un scandal in care sunt fost implicate mai multe persoane.

Echipajul de politie deplasat la fata locului a constatat faptul ca, in curtea unui imobil, a avut loc o incaierare in care au fost implicate mai multe persoane, pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Pentru aplanarea conflictului la fata locului a fost solicitat sprijinul unei echipe din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale a IPJ Maramures.

In urma scandalului patru persoane au fost transportate cu ambulanta la Spitalul de Urgenta Dr. C-tin Opris din Baia Mare, doua dintre acestea ramanand internate pentru acordarea de ingrijiri medicale. Este vorba despre doi tineri in varsta de 16 si 26 de ani.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, incaierarea si violare de domiciliu si pentru stabilirea gradului de participatie a fiecaruia dintre cei implicati.

O casa a luat foc

Astazi pompierii au intervenit pe strada Calea Miresului pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinta. Se pare ca focul ar fi fost pus intentionat. Deocamdata acest lucru nu a fost confirmat oficial. Localnicii vorbesc despre faptul ca ar fi vorba despre o razbunare a celor implicati in scandalul de ieri seara.

foto arhiva

Un stalp s-a prabusit peste un autobuz plin cu elevi
Citeste
Patru persoane duse la spital. Au intervenit luptatorii SAS
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.