Patru soferi bauti sau fara permis de conducere, opriti de politistii maramureseni in ultimele 24 de ore

INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA   Conducerea fara permis sau conducerea sub influenta bauturilor alcoolice se pozitioneaza in topul infractiunilor constatate zilnic de politistii rutieri. In ultimele 24 de ore, activitatile desfasurate pe drumurile publice au dus la depistarea a patru persoane care au comis astfel de infractiuni.

Spre exemplu, azi-noapte, la ora 01.20, politistii au oprit pentru verificari un autovehicul condus pe bulevardul Unirii din Baia Mare. La volan a fost identificat un barbat de 38 de ani, domiciliat in comuna Floresti. Acesta fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0.57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pentru ca a condus in stare de ebrietate este cercetat si un barbat de 51 de ani, domiciliat in comuna Ieud. Acesta a fost oprit pentru verificari putin dupa miezul noptii, in timp ce conducea pe D.J.186C, pe raza comunei de domiciliu. Initial a refuzat sa le ofere politistilor date care sa conduca la identificarea sa si intrucat a devenit recalcitrant a fost imobilizat si condus la sediul Politiei Dragomiresti.

Dupa ce a fost identificat, a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un barbat de 43 de ani, din Baia Mare, a fost depistat in timp ce conducea pe bulevardul Unirii din municipiu chiar daca nu detine permis de conducere, iar o tanara de 18 ani, din Ulmeni, a fost depistata in timp ce comitea aceeasi infractiune pe strada Campu Negru din Sighetu Marmatiei.

Toti cei depistati s-au ales cu dosare penale, urmand a fi dispuse masuri legale la finalizarea cercetarilor.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

FOTO
Citeste
Sorina Matei, jurnalista: STS, implicat direct in scandalul "Sacarin/adoptia Sorinei", prin presiuni si interventii pentru pasaportul micutei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.