Patru raniti, dintre care doi copii, la cernesti

Un accident rutier s-a petrecut cu putin timp in urma, pe DN 18B, la Cernesti, in drum spre Targu Lapus.

Din primele informatii, in evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, rezultand trei victime neincarcerate. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri si prim ajutor.

Actualizare

Informatiile venite de la echipele ajunse la locul accidentului arata ca sunt 4 victime cu leziuni traumatice, doua victime fiind minori. S-a suplimentat cu echipaj ATPVM cu medic.

Detasamentul Baia Mare intervine cu o autospeciala de transport victime multiple pentru a transporta cele 4 victime la spital. Doua dintre victime au rani mai grave.

IPJ Maramures

Politistii din Viseu de Sus au depistat, in trafic, un barbat care conducea un auto cu 1.23 mg/l alcool in aerul expirat

La data de 29 august a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Viseu de Sus, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru verificari un autoturism condus pe strada Carpati din oras.
Conducatorul auto, un barbat de 31 de ani, din oras, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o cencentratie de 1.23 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.

Vulcanul din insula Stromboli a erupt din nou
Citeste
Cod galben in Maramures. Se anunta grindina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.