Patru persoane incarcerate dupa ce doua masini s-au ciocnit in zona popasului regal

Un accident grav de circulatie s-a produs pe drumul national 18 B Baia Mare – Targu Lapus, in zona fostului popas Regal .

Din primele informatii se pare ca doua autoturisme s-au ciocnit frontal. In urma impactului violent patru persoane au ramas captive intre fiarele contorsionate.

Traficul rutier in zona este blocat.

Echipajele SMURD, ale Ambulantei, pompierii militari de la descarcerare, dar si politia sunt la fata locului.

ACTUALIZARE 1

Conform informatiilor oficiale se pare ca una dintre persoane a decedat.

ACTUALIZARE 2

Accidentul a fost sesizat la 112 la ora 09.10, fiind implicate doua autoturisme. In urma impactului au rezultat patru victime, dintre care un barbat in varsta de 61 ani a decedat. Pompierii au lucrat la descarcerarea a doua victime. Toate cele trei persoane ranite au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Au intervenit Detasamentul de Pompieri Baia Mare cu o autospeciala de descarcerare, una pentru lucru cu apa si spume, echipajele TIM si EPA SMURD, precum si o Ambulanta. Interventia a durat aproximativ o ora si jumatate.

ACTUALIZARE 3 

"In legatura cu accidentul de circulatie produs azi pe DN18B, primele verificari efectuate de politisti au relevat ca un baimarean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe directia Grosi-Dumbravita, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un barbat de 46 de ani din comuna Suciu de Sus.

In urma impactului, un pasager de 61 de ani din autoturismul condus de barbatul din Suciu de Sus a decedat. Ambii soferi precum si o fetita de 13 ani au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Soferul din Baia Mare a refuzat atat testarea cu aparatul etilotest cat si recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul", transmite IPJ Maramures.

O masina furata si mai multe sparte intr-o parcare de pe independentei
Citeste
Un autobus cu calatori a ajuns in sant pe drumul judetean din cavnic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.