Patru ordine de protectie emise in acest week-end

Ieri, in Sighetu Marmatiei, politistii si echipaje medicale au fost solicitate pentru a interveni intr-un caz de agresiune: o femeie batuta de iubit. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire si alte violente.

In acest week-end politistii maramureseni au fost solicitati sa intervina la mai multe cazuri de violenta in familie. In patru cazuri au fost emise ordine de protectie, iar agresorii sunt cercetati in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele lor.

Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost sesizati vineri dupa-amiaza ca o tanara domiciliata in Ardusat a fost amenintata si agresata fizic de catre sotul sau. In urma evaluarii riscului, fata de agresorul in varsta de 33 de ani a fost emis un ordin de protectie provizoriu si s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de violenta in familie si amenintare.
Tot vineri, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au intervenit pentru aplanarea unei stari conflictuale sesizate prin SNUAU 112. Victima, o tanara de 21 de ani, domiciliata in Poienile de Sub Munte, a fost agresata fizic de catre sotul sau, pe fondul unor neintelegeri legate de bani. Intrucat s-a constatat ca exista un risc iminet, politistii au emis pe numele agresorului un ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de violenta in familie.
Un caz similar a fost inregistrat sambata seara de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Grosi. Pe fondul unor discutii contradictorii o tanara de 30 de ani a fost agresata fizic de concubinul sau de 32 de ani.
Cel de-al patrulea ordin de protectie provizoriu a fost emis de catre politistii din Ulmeni, dupa ce o femeie din oras a reclamat ca pe fondul consumului de alcool si a unor neintelegeri, fiul sau a distrus bunuri in casa, a agrest-o verbal si a amenintat-o cu acte de violenta. Agresorul a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmatiei si este cercetat pentru violenta in familie.

Doi minori, gasiti de politisti si incredintati familiilor
Citeste
Patru ordine de protectie emise in weekend de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.