Patru oameni care traversau regulamentar si-au pierdut viata pe soselele din judetul maramures

Conform informatiilor oficiale furnizate pentru www.baiamare24.ro in cursul anului 2019 , s-au inregistrat 43 de accidente de circulatie pe trecerile pentru pietoni.

Evenimentele rutiere s-au soldat cu 45 de victime, dintre care 4 persoane au decedat, iar 8 au fost ranite grav.

Principala cauza a fost neacordarea prioritatii de trecere pietonilor . Alte cauze: traversare neregulamentara, nerespectarea distantei intre vehicule, neasigurarea la manevra de mers inapoi.

A murit desi s-a asigurat si nimeni nu i-a acordat prioritate

In exclusivitate va prezentam imagini video socante suprinse de camerele de supraveghere despre un caz petrecut luna trecuta pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, in centrul localitatii Recea. Un barbat s-a oprit la trecerea pentru pietoni, pe langa bicicleta. A stat minute bune la zebra, semnalizata si marcata corespunzator, asteptand ca soferii sa ii acorde prioritate de trecere. Intr-un final un sofer care circula dinspre Satulung spre Baia Mare opreste, barbatul se angajeaza in traversare, numai ca din stanga sa un alt sofer l-a izbit in plin. Din pacate, barbatul si-a pierdut viata.

Pe aceleasi imagini video va prezentam si un caz petrecu pe strada Scolii din Baia Mare. Acolo doi tineri se angajeaza in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure. Norocul lor a fost prezenta de spirit a conducatorului auto care i-a observat la timp si a reusit sa evite impactul.

Concert caritabil "Traditii cu speranta", la Liceul de Arte din Baia Mare, cu scopul construirii unei locuinte pentru familia Hotea din Nistru
Citeste
Vezi recomandarile jandarmilor montani pentru cei care vor sa se aventureze pe munte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.