Patru masini implicate, cinci persoane ranite, in zona localitatii grosi

Un accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp pe DN18B Baia Mare – Targu Lapus, in zona localitatii Grosi.

Din primele informatii se pare ca in evenimentul rutier au fost implicate patru autovehicule iar cinci persoane au fost ranite. Trei au fost preluate de echipajele medicale, doua au fost examinate si nu a fost nevoie de transportul lor la spital.

Din fericire, ranile suferite nu sunt grave. La fata locului intervin echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, SMURD, pompierii militari si echipajele de politie.

" Din primele informatii se pare ca sunt patru autoturisme implicate, trei persoane ranite si DN18 B blocat. Se efectueaza cercetarea la fata locului" transmite IPJ Maramures.

La ora 14.00, conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Maramures, circulatia rutiera pe DN18B Baia Mare – Targu Lapus – Dej s-a reluat in conditii normale. Din cauza unui accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme, traficul fusese oprit pe ambele sensuri in zona localitatii Grosi.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Un baimarean de 35 de ani, care conducea un autoturism dinspre Dumbravita spre Baia Mare, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa de un barbat de 64 de ani. In urma impactului, autoturismul care a patruns pe contrasens a fost proiectat intr-un alt autoturism.

Primele verificari au relevat ca soferul care a patruns pe contrasens a avut preocupari de natura a-i distrage atentia si ca toti soferii utilizau centura de siguranta. Trei persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, nu se aflau sub influenta alcoolului. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Bistritean coma alcoolica
Citeste
Amenzi de zeci de mii de lei dupa raziile prin localurile din Centrul vechi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.