Patru maramureseni au ajuns la penitenciarul baia mare

Ieri, 19 noiembrie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri au pus in aplicare trei mandate de executare a pedepsei inchisorii, emise de Judecatoria Viseu de Sus pe numele a trei barbati din comuna Bistra. Un tanar de 26 de ani a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 8 luni inchisoare pentru comiterea de infractiuni rutiere, unul de 32 de ani a fost condamnat la o pedeapsa de 4 ani si 4 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de contrabanda iar un barbat de 36 de ani a fost condamnat la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare, tot pentru comiterea infractiunii de contrabanda.
Si la Cavnic, politistii au depistat ieri un tanar de 26 de ani, pe numele caruia Judecatoria Targu Lapus a emis un mandat de executarea a pedepsei de 1 an si 8 luni de inchisoare pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si furt in scop de folosinta.
Cele patru persoane au fost depuse de politisti in Penitenciarul Baia Mare.

116 sanctiuni, 10 certificate de inmatriculare retinute, noua permise de conducere suspendate la borsa, ocna Sugatag, copalnic si satulung
Citeste
La un pas sa se ia la bataie in mijlocul intersectiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.