Patru copii au ramas orfani dupa ce tatal acestora s-a spanzurat in prima zi din 2019

Primele zile din 2019 au adus si primele tragedii. In Bogdan Voda un barbat de 44 de ani a ales sa isi incheie socotelile cu viata, spanzurandu-se de grinda casei.

Nu se cunosc motivele pentru care barbatul a ales sa faca acest gest. Politia a deschis o ancheta.

ACTUALIZARE – Barbatul era casatorit si avea patru copii. "L-am cunoscut pe barbat, insa nu extraordinar de bine. Era casatorit si avea o fiica, intre timp casatorita, doua fete de scoala si un copil cu varsta de sub doi ani", a precizat, pentru AxaNews.ro, Anuta Bizau, primarul comunei Bogdan Voda.

Localnicii spun ca starea familiei era una usor precara. Se descurcau mai greu, intrucat nu aveau locuri de munca stabile nici el, nici sotia lui. Barbatul pleca in strainatate, cu precadere in Germania, unde efectua diverse munci temporare. Sotia lui era de loc din Bocicoiel, sat apartinator de Bogdan Voda si se vorbeste ca exista posibilitatea ca, in momentul suicidului, ea sa fii fost acolo, la parintii ei. "Nu se incadra pentru a obtine ajutor social, tocmai din cauza faptului ca presta munca in strainatate si trebuia sa isi declare veniturile. Am aflat de tragedie aseara. Am anuntat faptul ca, in cazul in care va fi nevoie si apartinatorii nu isi vor putea permite sa suporte cheltuielile, vom sprijini familia in aceste momente", a precizat Anuta Bizau.

Ghid de supravietuire. Ce trebuie sa faci daca te prind gerul si viscolul pe drum
Citeste
Politistii de frontiera tot mai vigilenti. Hotii de masini nu mai au nicio sansa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.