Parintii politistului mort isi striga revolta

La patru ani de la explozia dintr-o fabrica de alcool din Baia Mare, din timpul unei perchezitii, soldate cu decesul unui politist de la actiuni speciale, a fost trimis in judecata doar administratorul societatii perchezitionate si a fost clasata cauza fata de procurorul care i-a ordonat politistului sa efectueze operatiunea ce a dus la explozie, potrivit Antena3.ro.

Cei doi semnatari ai rechizitoriului s-au pensionat, unul dintre procurori, cu nici o luna inainte de data rechizitoriului, iar celalalt dupa o saptamana.

Parintii politistului mort au povestit, vineri, la emisiunea "Exces de putere", drama cumplita prin care au trecut in toti acesti ani si si-au strigat revolta ca vinovatul nu a fost inca pedepsit.

"In data de 8 iulie 2015, copilul a fost in tura de noapte, de serviciu. La ora 12.00, ziua, a venit acasa si dupa o ora l-au rechemat la serviciu. A plecat inapoi si pe la ora 20.00 m-a sunat ca este la o fabrica de alcool si de la 13.00 pana la ora 20.00 nu a mancat nimic si nu a baut nici apa si era foarte cald in ziua aia.

M-am dus la un magazin alimentar, am luat doua baxuri de apa, paine, salam si i-am dus de mancare acolo la fabrica unde era la perchezitie. Colegul lui de la poarta l-a chemat, a venit cu masina si i-am dat produsele sa le duca la colegii lui.

Eu m-am intors acasa si dupa o ora si jumatate m-a sunat un coleg de-al lui ca s-a intamplat un accident, sa ma duc la spital. Acolo la spital mi s-a facut rau, am lesinat. Pe copil l-au dus la Bucuresti si dupa cinci zile a decedat. Au trecut patru ani si jumatate si nimeni nu m-a sunat sa-mi spuna ceva", a povestit tatal lui Cristian Mihalca, la "Exces de putere".

Sursa Antena3.ro

CITESTE SI

Sport team baia mare – asco cf baia mare 4-2
Citeste
Un tanar a murit pe loc dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp de electricitate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.