PARC REINNOIT: Masini noi pentru IPJ Maramures

Ieri, 19 octombrie 2020 Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a primit ultimul lot de autospeciale, astfel incat, pe parcursul acestui an, institutia noastra a fost dotata cu 116 astfel de autovehicule. Acestea fac parte din programul de reinnoire al parcului auto al Politiei Romane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Autospecialele care au intrat in dotarea structurilor operative vor fi folosite in activitati zilnice si vor contribui in mare masura la cresterea mobilitatii politistilor, transportul efectivelor de politie, facandu-se mai rapid, in conditii de siguranta, in intreaga zona de competenta teritoriala.

Au fost distribuite in dotarea I.P.J. Maramures 59 Dacia Logan, 56 Dacia Duster si un Mercedes Benz Vito Tourer.
Acestea au dotari specifice muncii operative, sunt inscriptionate, au rampe de semnalizare acustice si optice, imaginea acestora fiind schimbata printr-o noua colantare.

Autospecialele au fost distribuite Serviciului Rutier, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Serviciului de Ordine Publica, Politia Transporturi Feroviare, structuri asigurate logistic, Politii orasenesti si la Sectii de Politie Rurala.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures sunt in permanenta la datorie pentru asigurarea unui climat de siguranta a cetateanului.

Articolul PARC REINNOIT: Masini noi pentru IPJ Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Decizii noi ale CJSU Maramures in contextul ratei incidentei cumulate la 14 zile
Citeste
VINE IARNA: Sfaturi pentru soferi pentru sezonul recesezon rece,
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.