PARANGHELIA DE LA COLTAU: Au amendat "organizatorul" cu 2.000 de lei. Cine este? E secret de stat

"Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica faptul ca imaginile publicate in mediul online cu un eveniment privat desfasurat in localitatea Coltau, in care nu s-au respectat in perioada starii de alerta prevederile legale, respectiv masurile de prevenire si limitare a infectiei cu virusul SARS-CoV-2 au fost analizate de catre institutiile abilitate. Organizatorul evenimentului a fost sanctionat contraventional in conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 cu suma de 2.000 de lei" transmite CJSU Maramures.

Cine este organizatorul? "Este vorba despre protectia datelor personale. Politia nu a comunicat din acest motiv nume si prenume" transmite CJSU Maramures pe grupul jurnalistilor de whatsapp.

Dar participantii?& Primarul comunei, viceprimarul, deputatul UDMR care au stat bot in bot la paranghelia "privata" au patit ceva? Deocamdata absolut NIMIC.& Stim doar ca la momentul respectiv cel putin primarul era chemat la audieri la politie.

"Politia continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment" transmite pe acelasi grup, CJSU Maramures.

E si greu cu cercetarile astea. Presa le-a furnizat "mura-n gura" imaginile video de la paranghelie si ei inca sunt incercetare la mai bine de o saptamana de la paranghelie. Asta da "SIGURANTA SI INCREDERE"!

In loc de concluzii! Asteptam cu interes si rezultatele anchetei de la biserica din Ieud sau de la Manastirea Rohia din ziua de Sfanta Maria. Pana acum s-au "spalat pe maini" cu 2.000 de lei amenda pentru organizatorii slujbei de la Manastirea Moisei.

CITESTE SI

Articolul PARANGHELIA DE LA COLTAU: Au amendat "organizatorul" cu 2.000 de lei. Cine este? E secret de stat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Usoara scadere a numarului de cazuri noi – 1.014. In ultimele 24 de ore au murit 45 de persoane infectate cu coronavirus
Citeste
Inceput de saptamana cu infractiuni rutiere de drumurile judetului. Patru barbati prinsi bauti la volan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.