PANDEMIA NU FURA COPILARIA! Concurs de 1 Iunie organizat de IPJ Maramures


Ultimele doua luni au fost dificile inclusiv pentru politistii de prevenire, obisnuiti sa fie mereu in preajma copiilor. Distantarea sociala le-a dat acestora ragazul de a gandi unele planuri care vor fi puse in practica imediat ce situatia va permite.

Pentru ca ziua de 1 Iunie se apropie cu pasi repezi si absolut nimic nu poate sta in calea celebrarii copilariei si inocentei, in acest an politistii propun copiilor sa sarbatoreasca la distanta si totusi impreuna.

Este stiut faptul ca la baza unui adult echilibrat sta intotdeauna un copil fericit. Iar uncopil fericit este cel care primeste atentie, iubire, timp de calitate si oportunitati de a-si exprima gandurile, emotiile, ideile. In acest sens, Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures va invita, dragi copii, sa va exprimati prin desen sau in scris gandurile, emotiile, trairile si modul in care v-ati petrecut timpul in ultimele 2 luni.

Este practic un concurs care se adreseaza copiilor din judetul Maramures, cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, urmand ca cele mai interesante lucrari sa fie premiate, chiar de 1 Iunie.

Astfel, copiii sunt invitati sa trimita lucrarile pe whatsapp, la nr de telefon 0727228750, pana la data de 28 mai a.c., precizand numele, prenumele, varsta si adresa de domiciliu precum si daca sunt de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea intrarii in posesia premiului.
Cei mai talentati copii vor primi premiile direct din mana politistilor, care-i vor vizita impreuna cu un echipaj canin si cu autospeciala de politie.

Articolul PANDEMIA NU FURA COPILARIA! Concurs de 1 Iunie organizat de IPJ Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Util pentru maramureseni: Comunicatul oficial al Bisericii Ortodoxe; Cum se vor desfasura slujbele religioase in perioada starii de alerta
Citeste
BUNURILE TARE SUNT PREtIOASE: Ia-ti masurile necesare pentru ca ceea ce iti apartine sa nu ajunga in posesia altuia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.