PAGUBE DUPA GRINDINA DE LA ULMENI: Drumuri comunale, terenuri, pasuni si fanete, livezi afectate, fantani colmatate (VIDEO)

Din datele primite de la Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Ulmeni, fenomenele meteorologice nefavorabile din data de 4 iunie (precipitatii torentiale/scurgeri de pe versanti) au afectat 1,5 km de drumuri comunale, 55 hectare de teren arabil, 24 hectare de pasuni si fanete, colmatate trei fantani. Grindina care a avut dimensiunea cuprinsa intre 1- 2 cm a produs pagube la Caminul Cultural.

De asemenea, au fost constatate pagube pe 56 hectare de livezi, pe 22 hectare de vita de vie, dar si pe 195 hectare de teren arabil. Prin ordin al prefectului vor fi constituite echipe mixte care se vor deplasa in teren si vor proceda la evaluarea pagubelor.

Citeste si

Articolul PAGUBE DUPA GRINDINA DE LA ULMENI: Drumuri comunale, terenuri, pasuni si fanete, livezi afectate, fantani colmatate (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

LIPSIRE DE LIBERTATE: Barbat din Salaj retinut pentru 24 de ore de politistii maramureseni
Citeste
EXCLUSIV FOTO / BORSA: Varul unui fost sef de politie a comis un accident rutier, apoi a fugit de la fata locului. Si-ar fi trimis sotia sa spuna politiei ca ea era la volan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.