Paduri seculare rase de pe suprafata pamantului

Un localnic din Borsa ne-a trimis pe adresele www.baiamare24.ro si www.vasiledale.ro imagini foto si video surprinse astazi intr-o padure seculara din zona Izvoarele Bistritei, BORSA . Alaturi de imaginile de-a dreptul cutremuratoare, in care se vede clar cum totul a fost ras de pe suprafata pamantului, cititorul nostru face si acuze deosebit de grave la adresa unor persoane dar si institutii publice. Redam in continuare mesajul primit:

"Cine ii trage la raspundere pe cei care lasa tara sa fie furata de hoti? Padure taiata, rasa pur si simplu, de catre Asociatia Composesorala Borsa fara a fi intocmite actele de punere in valoare. Locatia: UP VII Izvoarele Bistritei u.a. 119A, 120A si 121A. Sunt mii de cioate taiate ilegala, fara a prezenta vreo amprenta!

Alo, Garda Forestiera! Voi ce faceti? Dormiti in papucii statului? Domnule Ministru, Costel Alexe a-ti promis ca stopati defrisarile ilegale!!! Sa vina corpul de control al ministrului in padurile Borsei unde s-au ras pur si simplu 70 de hectare. O sa fac sesizare la Ministru dar si la IGPR Bucuresti.

Pe suprafata de 69,07 hectare s-a exploatat masa lemnoasa fara a se respecta nicio regula silvica. Imaginile ce vi le trimit le-am filmat astazi in jurul orei 10.00 si sunt relevante in acest sens. Totul s-a realizat cu sprijinul inspectorului sef de la Garda Forestiera Cluj".

Asteptam un punct de vedere din partea persoanelor care se simt lezate in aceste acuze grave aduse de cititorul nostru. Il vom publica de indata.

ALCOOLEMIE RECORD. Sofer depistat de politistii din Targu Lapus cu o concentratie de 1.13 mg/l alcool pur in aerul expirat
Citeste
Prevenirea furturilor din locuinta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.