Padurarul a fost batut si executat in stil mafiot, fiind impuscat in spate!

Revenim cu noi informatii despre crima comisa in seara de miercuri, 16 octombrie.

Potrivit ultimelor informatii, barbatul din Borcut pazea o padure privata in zona. Din nefericire, nu a fost doar impuscat, ci inainte a fost batut cu bestialitate.

"Un padurar a informat faptul ca se intamplase ceva gresit pe sectorul sau. A anuntat seful de district, care, la randul sau, a anuntat politia. A durat jumatate de ora pana cand a sosit echipajul de politie si l-a gasit pe padurar decedat. Este o zona dificila. Este o atmosfera grea, nu va pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violenta extrema. Eu sunt in Maramures acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Va dati seama? L-au impuscat pe padurar cu PROPRIA LUI ARMA! L-au impuscat in omoplatul drept si nu numai! Liviu Pop a ramas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat padurea. Noi pazim si padurile private, asta a fost si aici! Padurea se apara! Rog pe toata lumea sa nu mai instinge la violenta si sa inteleaga faptul ca personalul silvic ingrijeste padurea", a declarat, pentru Cata Tineghe, George Mihailescu, directorul Romsilva.

"A fost vorba despre o imcaierare aici intre hoti si padurarul care pazea acel canton. Era vorba despre o padure privata, pe care noi o pazeam, prin acest Ocol Silvic, A fost vorba despre o bataie. El nu a fost numai impuscat din cate stim noi, ci si i s-a rupt piciorul. A fost un caz de violenta fizica extrem de grava. El a observat ceva in neregula, a anuntat seful de district, insa a fost mult prea tarziu. Seful Romsilva este la noi in judet", a declarat, pentru Cata Tineghe, Daniel Petcu, directorul Directiei Silvice Maramures.

Citeste si CUTREMURATOR / ACTUALIZARE : PADURAR IMPUSCAT SI ARUNCAT INTR-O RAPA DE HOTII DE LEMN IN COMUNA LAPUS


Doi maramureseni retinuti in cazul crimei padurarului
Citeste
Doi suspecti au fost dusi la audieri de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.