Opt incendii lichidate de pompierii maramureseni in weekend

Pompierii militari maramureseni au intervenit la un numar de opt situatii de urgenta pe durata sfarsitului de saptamana.

Vineri, 28 februarie, in jurul orei 20.45, un echipaj de stingere al Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei a actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu, semnalat la cosul de fum al unei gospodarii situate pe strada Gheorghe Doja, din municipiu. Ca urmare a interventiei prompte a pompierilor, a ars doar funinginea din cosul de fum necuratat.

Sambata, 29 februarie, un echipaj de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare a intervenit la un incendiu declansat la cosul de fum al unei case de locuit situate pe strada Soarelui, din municipiu. A ars funinginea din cosul de fum necuratat.

In aceeasi zi, in jurul orei 12.30, un alt echipaj al Detasamentului de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare a salvat o pisica blocata pe acoperisul unei case de pe strada Argesului, din municipiu.

La 17.30, un echipaj de stingere al Garzii nr.2 de Interventie Farcasa a intervenit, pe strada Trandafirilor din localitatea Tamaia, la un incendiu izbucnit la un autoturism. Automobilul a ars in proportie de 75 la suta. Cauza probabila a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

In aceeasi zi, in jurul orei 20.30, un echipaj de stingere al Punctului de lucru Somcuta Mare, impreuna cu unul de la Detasamentul de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare si un echipaj de prim ajutor EPA-SMURD au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din localitatea Hovrila. Proprietara casei a suferit un atac de panica si a fost ingrijita de echipajul SMURD. In urma incendiului, a ars acoperisul in suprafata de circa 120 de metri patrati. Cauza probabila a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un cablu electric defect.

Tot sambata, cu cateva minute inainte de ora 21.00, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA-SMURD, de la Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei, au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o gospodarie din satul Tisa, comuna Bocicoiu Mare. Au ars circa 30 de metri patrati acoperis. Incendiul a pornit, cel mai probabil, de la cosul de fum necuratat.

Duminica dimineata, in jurul orei 01.30, un echipaj de stingere de la Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei a intervenit la un incendiu declansat la un tomberon situat pe strada Popa Lupu din municipiu. Au ars tomberonul din plastic si circa 300 de kilograme de deseuri. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o tigara aprinsa.

Tot duminica, in jurul orei 19.00, un echipaj de stingere de la Garda nr.2 de Interventie Borsa a intervenit la un incendiu semnalat la un tomberon, situat pe strada Strandului din oras. Au ars circa 250 de kilograme de deseuri.

"Omul si nu profesia face diferenta", cu dr. Irina Maties
Citeste
Opt persoane, care conduceau in stare avansata de ebrietate, depistate de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.