Opt copii inhaland aurolac sub ochii politistilor

Un maramuresean a surprins imagini video incredibile dar si un dialog halucinant a fost inregistrat astazi, 9 noiembrie 2019, in jurul orei 16.30 in Gara CFR Brasov.

"Eu vreau o Romanie mai buna pentru copilul meu. Eu pot sa indur si mai grele, dar nu vreau ca el sa cunoasca aceasta fata a tarii mele. Indur eu si generatia mea din 1989. Eu nu pot sa tac pentru ca #TacereaUcideGeneratii! Am simtit ca desi o sa cer ajutorul politistilor acestia nu vor face nimic" este mesajul primit de la maramureseanul nostru.

A sesizat politia insa tot el a fost cel legitimat

Opt minori stateau pe o banca in fata garii si inhalau prenadez din pungi. Conform cititorului nostru, un echipaj de politie a trecut prin zona ignorandu-i.

"As vrea sa arat ce se intampla in fata Garii din Brasov, cu stau aurolacii cu pungile in gura si apoi o sa merg sa ii intreb pe politisti. O sa ii intreb fara sa stie de ce nu ii ia nimeni sa ii duca de aici. Ma duc spre gara sa ii intreb pe politisti".

A urmat un dialog halucinant intre maramuresean si mai multi politisti.

Maramuresean: – Buna ziua. Am o intrebare la dvs. In fata garii este plin de aurolaci.

Politisti: – Da.


Maramuresean: Copilul meu nu e aici momentan, dar daca o sa fie aici si o sa vada ce o sa creada? Dvs sunteti cei care trebuie sa ne protejeze pe noi cetatenii.

Politisti: Ok.

Maramuresean: Puteti macar sa ii duceti de aici? Nu va suparati ca vin sa va intreb.

Politisti: Chiar ne bucuram ca ne puneti aceasta intrebare.

Maramuresean: Macar sa ii luati de aici. Sunteti Politia, trebuie sa faceti ceva. Nu ii lasati. Sunt aurolaci acolo chiar in fata garii. Vin oameni cu copii mici, copiii o sa vada.

Politisti: Toata ziua ii alungam. Nu putem sa ii luam de ureche si sa ii ducem in alta parte.

Maramuresean: Dar cine poate atunci?

Politisti: Nu ii primeste nimeni nicaieri. Nu ai unde sa ii duci! Sapte copii am dus aseara la Centru. O sa ii alungam imediat. Sa manance baietii.

Maramuresean: Imi cer scuze daca va deranjez. Sa nu credeti ca am ceva cu dumneavoastra. Dar mi se pare. Ajung prima data in gara asta. Nu sunt de aici. Dar nu mi se pare normal ca baiatul meu sa vada asa ceva.

Politisti: Asa e in fiecare zi. E o chestie de normalitate aici.

Maramuresean: Nu e normal asa ceva.

Politisti: Spuneti-mi ca ii i-au acum si ii duc. Unde sa ii duc? Va intreb eu. Primaria nu ii primeste. Nu face nimeni nimic. Avem boschetari, nu ai unde sa ii duci. Daca ii iei nu ai unde sa ii duci. Mergem la ei ii fugarim".

Continuarea discutiei in materialul video de mai jos

Alegeri fara urne transparente si, evident, fara bautura in spatiul de protectie al sectiei de votare
Citeste
Doi raniti in zona dorna din baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.