OCNA SUGATAG: Verificari la 31 societati comerciale pentru combaterea comertului ilicit

Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au organizat o actiune pe raza de competenta impreuna cu specialisti in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei municipiului Sighetu Marmatiei, pentru a proteja populatia impotriva activitatilor comerciale ilicite si pentru a dispune masuri legale in situatia in care constata nereguli.
In cadrul actiunii au fost verificate 31 de societati comerciale, iar neregulile constatate au impus aplicarea a 27 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 27 500 de lei.
De asemenea, la una dintre societatile comerciale verificate au fost depistate tigari de contrabanda, sens in care politistii au dispus confiscarea tigarilor de provenienta ucraineana gasite si au intocmit dosar penal, continuandu-se cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale constatate

Articolul OCNA SUGATAG: Verificari la 31 societati comerciale pentru combaterea comertului ilicit apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: Tanar din Cavnic arestat la domiciliu, dupa ce s-a urcat la volan beat si fara permis. Urmeaza un weekend cu controale riguroase ale politistilor rutieri
Citeste
Interventie in Maramures: Un barbat a cazut cu parapanta in zona Cernesti-Fanate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.