O terapie pentru trup si suflet, realizata la esperando

Pranic Healing sau Vindecarea Pranica este cel mai avansat sistem de vindecare energetica disponibil publicului larg. MASTER CHOA KOK SUI este fondatorul tehnicii moderne Pranic Healing si Arhatic Yoga.
Prana este un cuvant sanscrit reprezentand forta vietii sau energia vitala care sustine corpul si o stare de sanatate buna.

Este o tehnica antica, folosita de mii de ani, care astazi este demonstrata stiintific de fizica cuantica si nu numai. Este o metoda fara atingere, care foloseste prana pentru a accelera capacitatea innascuta a corpului de a se vindeca. Metodele sunt simple, usoare, iar atingerea fizica nu este necesara, deoarece se lucreaza pe corpul energetic care va influenta corpul fizic. Din aceste motive, aceasta tehnica poate fi invatata de orisicine.
Emotiile negative si experientele traumatice sunt in esenta forme gand negative si entitati emotionale incrustate in aura si in centrii energetici, care daca nu sunt eliminate, determina aparitia bolilor in organism.
Din 2017, aceasta terapie se studiaza la facultatea de medicina din Argentina, iar in America este folosita in sistemul medical impreuna cu medicina clasica.

Pranic Healing este o forma de terapie, dar este si un mod de viata. Demonstreaza ca toti sun-tem conectati, explica influenta gandirii asupra noastra, dar si a celor din jurul nostru, da solutii la multe intrebari pe care cu totii le avem, si ne invata ca cee ce dam, aceea vom primi- conform legii Karmei, dar, cel mai important sa ne iubim si ajutam aproapele, sa ne implicam in comunitate si sa ne ajutam intre noi.
Pe langa alte terapii invatate de specialistii din Esperando, pentru cei care doresc sa experi-menteze si altceva, terapia Pranic Healing are deja 2 ani de aplicare in Baia Mare.
"Cei care doresc sa afle tainele acestei terapii, o pot face prin participarea la un curs de baza, care va avea loc in perioada 8-9 februarie, inscrierile realizandu-se pana in 5 februarie. Mai multe detalii puteti sa obtineti de la personalul centrului Esperando, la umatorul numar de telefon: 0362 401365", spune presedintele Craciun Andrada.

Drumuri impracticabile in intreaga comuna
Citeste
Sigheteanca suspecta de coronavirus a fost externata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.