O soferita din austria a rupt un stalp in baia mare

Am ajuns in posesia mai multor informatii despre un eveniment rutier produs in cursul serii de 23 iunie, pe bd Independentei din Baia Mare. Cititorul nostru a sustinut ca acest caz ar fi fost "trecut la secret" de catre Politia Rutiera. Nimic mai fals! Imediat am solicitat detalii despre eveniment, detalii pe care le-am primit in conformitate cu legea 544/2001.

Ce spune politia!

"Politia a fost sesizata despre producerea unui accident rutier pe bd Independentei din Baia Mare. La fata locului politistii au gasit o femeie in varsta de 52 de ani, cetatean austriac, cu domiciliul in Romania. Femeia a declarat politistilor ca nu a suferit nicio leziune si ca refuza transportul la Spital.

Politistii au condus-o pe femeie la sediul politiei pentru solutionarea accidentului si intocmirea actelor necesare. A fost testata cu aparatul etilotest rezultatul inregistrat fiind zero. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional pentru ca avea alte preocupari in timp ce conducea vehiculul" a precizat pentru baiamare24.ro, Biroul de Presa al IPJ Maramures.

Cu alte cuvinte, soferita era cu ochii in telefon, pe pagina de facebook cand a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp din beton, pe care l-a doborat.

Ce a scris cititorul nostru!

"Bulevardul Independentei din Baia Mare a fost scena unor evenimente incredibile in seara zilei de 23 Iunie 2019. Un autoturism de teren, cu nr MM 27 …, loveste in plin un stalp de iluminat public. Stalpul, nu rezista impactului si se prabuseste in fata bolidului condus de o distinsa amazoana. Un grup de cetateni, acorda primul ajutor si extrag din fiarele contorsionate ale bolidului pe doamna care, mirosea mai mult a alcool decat a parfum. Apare un individ ce conduce MM 66 xxxx. Probabil sot, prieten al soferitei.

Cetatenii, recomanda noului venit sa anunte politia, salvarea. Iritat, noul venit, se recomanda: eu sunt politia. Cetatenii, au apelat nr 112 si apare un echipaj.

Politistul in uniforma, in loc sa se edifice cu privire la modul in care s-a produs accidentul, daca sunt sau nu persoane ranite, ia o atitudine deloc decenta fata de cetatenii aflati la locul accidentului si-i apostrofeaza pentru faptul ca si-au permis sa sesizeze o faradelege … Cel cu MM 66 …., afirma: ma uit eu pe evenimente, vad cine a sesizat si va avea zile fripte cu mine! Apoi, o masina de tractare, ridica bolidul avariat si se face curat. Soferita, nu a fost testata alcoolscop, nu a fost dusa la spital … Ne intrebam: – daca avem neamuri / prieteni / soti / iubiti la politie, ne facem legea dupa cum ne convine? Cititorii asteapta pozitia oficiala a IPJ Maramures. Ne simtim vulnerabili in fata politistilor".

Romania, ale, hop, hop, hop! Hai sa trecem si de hopul nemtesc si suntem in finala!
Citeste
Rezultatele vor fi anuntate marti de edu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.