O sigheteanca a gasit un portmoneu cu bani, cu o suma importanta de bani, pe care l-a predat politistilor

Politistii din Sighetu Marmatiei au avut onoarea sa se intalneasca ieri cu o persoana responsabila, care s-a gandit inainte de toate la binele unui necunoscut. Desi avea posibilitatea sa isi rotunjeasca venitul, aceasta a procedat si legal si moral si s-a prezentat la sediul politiei pentru a preda un portofel care continea o suma importanta de bani.
In fapt, ieri dimineata, o tanara de 34 de ani care mergea pe strada Independentei din municipiu a observat un portofel. L-a luat, dar nu pentru a si-l insusi pe nedrept, ci pentru a-l preda politiei. In portofel se aflau 1 105 lei, 300 de euro precum si acte personale.
La scurt timp, la sediul politiei s-a prezentat un barbat, din Poienile de sub Munte, pentru a declara ca si-a pierdut portofelul. Astfel, bunul a ajuns la proprietar, cu toti banii si toate actele.

Politistii i-au multumit femeii, care este un exemplu pentru o intreaga comunitate. Reamintim tuturor ca gestul ei este si legal, si moral si ca persoana care gaseste un bun este obligat ca in termen de 10 zile sa il restituie proprietarului ori, daca acesta nu poate fi cunoscut, sa il predea politistilor din localitatea in care a fost gasit.

InformaTii utile pentru soferii care doresc reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule
Citeste
Sedinta extraordinara de Consiliu Judetean. Un singur punct pe ordinea de zi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.