O RUPERE DE NORI A PROVOCAT HAOS LA LEORDINA / ACTUALIZARE: DN 18 inundat, cimitirul acoperit de ape, familii cu copii mici izolate (FOTO, VIDEO)

Ruperea de nori a provocat in cateva momente haos la Leordina. Puhoaiele au acoperit DN 18, a patruns in biserica, a acoperit drumurile, dar si cimitirul din localitate.

https://vasiledale.ro/2020/06/15/o-rupere-de-nori-a-provocat-haos-la-leordina-dn-18-inundat-cimitirul-acoperit-de-ape-foto-video/

Publiee par Vasile N. Dale sur Lundi 15 juin 2020

ACTUALIZARE 1 – ISU Maramures

Sectia de pompieri din Viseu de Sus intervine cu 2 echipaje (7 subofiteri) si 4 motopompe la Leordina, unde se evacueaza apa din subsolurile unor gospodarii.

DN 18 a fost afectat pe o lungime de circa 400 m. Militarii au intervenit si pentru degajarea/curatarea carosabilului.

ACTUALIZARE 2

Stefan Gavriluti, primarul din Leordina, a declarat ca situatia din comuna este extrem de grava dupa ruperea de nori de circa 30 de minute. Imaginile arata realitatea doar din centrul localitatii. Viitura a rupt un pod peste Valea Sasului, astfel ca au ramas izolate de restul comunei 10 gospodarii, respectiv 35 de persoane, familii cu copii mici.

In aceste momente se incearca improvizarea unui pod pentru a se ajunge in zona respectiva.

Vom reveni

Citeste si

https://vasiledale.ro/2020/06/15/galerie-foto-video-rupere-de-nori-strazi-inundate-in-baia-sprie-apa-in-gospodarii-la-lapusel/

Articolul O RUPERE DE NORI A PROVOCAT HAOS LA LEORDINA / ACTUALIZARE: DN 18 inundat, cimitirul acoperit de ape, familii cu copii mici izolate (FOTO, VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In ce conditii se deschid cresele si gradinitele. Masurile, publicate in Monitorul Oficial
Citeste
GALERIE FOTO, VIDEO / RUPERE DE NORI: Strazi inundate in Baia Sprie, apa in gospodarii la Lapusel (ACTUALIZARE)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.