O pacienta infectata a fost plimbata prin spitale


O femeie confirmata ca fiind infectata cu virusul COVID-19 a bagat in alerta doua spitale din oras. Este vorba despre o femeie care s-ar fi prezentat de 3 ori in ultimele zile, potrivit surselor ActualMM, la sectia UPU a Spitalului Judetean. Aceasta ar fi fost trimisa, pentru problemele de sanatate pe care le acuza, la Spitalul de Boli Infectioase, ulterior fiind din nou trimisa la Spitalul Judetean.

Chiar si inainte de a ajunge la spital, femeia infectata cu virusul COVID-19 a intrat in contact cu mai multi medici si asistente. Potrivit paginii de Facebook Atac la Cenzura, se pare ca femeia este administratorul unei firme care livreaza produse medicale. De asemenea, sotul femeii este angajat la Consiliul Judetean Maramures.
Toti angajatii Consiliului Judetean Maramures au fost trimisi de urgenta acasa, azi, imediat dupa aflarea vestii. Nu avem inca un punct de vedere oficial cu privire la acest caz. Cert este, insa, ca exista posibilitatea atat ca medici si asistente sa fie infectate cu virusul, cat si angajati ai Consiliului Judetean Maramures.

Sura ActualMM

Va rugam stati acasa!: 263 de cazuri noi de COVID-19 cu varste de la 0 la 94 ani; Am ajuns la aproape 1.300 cazuri in Romania
Citeste
218 misiuni specifice pentru mentinerea ordinii publice la unitatile spitalicesti, depistarea persoanelor care se sustrag izolarii la domiciliu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.