O NOUA BATALIE CASTIGATA: Ziua mondiala a Educatiei, 5 octombrie, este libera pentru toti angajatii din invatamantul maramuresean

Sindicatul din Invatamantul Preuniversitar Spiru Haret Maramures castiga o noua batalie cu Inspectoratul Scolar! Ziua mondiala a Educatiei, 5 octombrie 2020, este libera pentru toti angajatii din invatamantul maramuresean!

Sindicatul din Invatamantul Preuniversitar Spiru Haret Maramures s-a remarcat prin faptul ca reprezinta interesele membrilor de sindicat, in spiritul legii , atunci cand factorii decizionali incalca drepturile acestora, pe orice palier.

Inca de saptamana trecuta Sindicatul din Invatamantul Preuniversitar Spiru Haret Maramures a facut o solicitare oficiala catre Inspectoratul Scolar Maramures privind respectarea Contractului Colectiv de munca, nivel activitate invatamant publicat in Monitorul Oficial nr 21/14.05.2019 care prevede , clar, faptul ca Ziua Mondiala a Educatiei -5 octombrie-este zi nelucratoare.

Azi pana la ora 12,50 Inspectoratul nu a binevoit a da un raspuns, iar la 12,58 un comunicat de presa pe aceasta speta a fost transmis pe grupul de lucru al directorilor de scoli.

Apreciem faptul ca Inspectoratul Scolar Maramures nu a gasit o portita de a se sustrage respectarii legii, iar la solicitarea Sindicatul din Invatamantul Preuniversitar Spiru Haret Maramures au fost obligati sa aplice legea, astfel, la nivel de Maramures, Ziua Mondiala a Educatiei – 5 octombrie – este zi nelucratoare.

Dorim tuturor angajatilor din invatamant "La multi ani!" cu prilejul Zilei Mondiale a Educatiei, cu mentiunea ca suntem mereu aproape in vederea respectarii de catre toti factorii decizionali a drepturilor ce li se cuvin membrilor de sindicat!

Sindicatul din Invatamantul Preuniversitar Spiru Haret Maramures

Articolul O NOUA BATALIE CASTIGATA: Ziua mondiala a Educatiei, 5 octombrie, este libera pentru toti angajatii din invatamantul maramuresean apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, sambata, 3 octombrie
Citeste
Macron anunta o lege radicala impotriva separatismului islamic. Valul, interzis si in companiile private. Copiii, obligatoriu la scoala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.