O minora si o gravida, accidentate in baia mare

In seara de luni, la ora 21.23, pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu ranirea a doua persoane. Din cercetarile efectuate de politisti s-a stabilit ca o tanara de 26 de ani din Baia Sprie, care conducea un autoturism dinspre strada 8 Martie spre strada Forestierilor, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

In urma accidentului, o femeie in varsta de 30 de ani din municipiul Vaslui, insarcinata, pasagera in autoturismul acrosat, a suferit leziuni si a a fost trasportata la spital unde a ramas internata pentru ingrijiri medicale.

Si conducatoarea auto a suferit leziuni usoare si nu a necesitat internarea.
Conducatorii auto implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul conducatoarei auto, acesteia fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificarile efectuate s-a stabilit ca femeia nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere auto fara permis.

Tot luni, tot in Baia Mare, la ora 13.40, o minora in varsta de 8 ani care, fiind nesupravegheata, a tasnit de pe trotuar in traversarea strazii Paltinisului, printr-un loc nepermis si fara sa se asigure, si a fost surprinsa si accidentata de un autoturism condus de un baimarean de 59 de ani. Minora a fost transportata la spital cu un echipaj SMURD si a ramas internata pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Foto Alex Adelin

Au furat o poseta cu bani si acte dintr-o masina
Citeste
Cazul Caracal. Dezvaluirile incendiare ale lui Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.