O masina s-a rasturnat

Accident foarte grav pe un drum secundar din extravilanul localitatii Vama din judetul Satu Mare. Potrivit informatiilor PresaSM, totul s-a intamplat astazi, in jurul orei 16.30, in zona denumita de localnici "Vizeni".

Un tanar, in varsta de 21 de ani, aflat la volanul unei masini de teren, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si s-a rasturnat. In masina se mai aflau trei persoane. Potrivit informatiilor PresaSM, un tanar, in varsta de 28 de ani, respectiv o tanara, in varsta de 28 de ani, au fost raniti.

Barbatul a fost ranit mai grav, acesta fiind preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul Judetean Baia Mare. Daca starea de sanatate a femeii este mai buna, cea a barbatului este ceva mai grava.

In functie de diagonsticul medicilor, in cauza se va deschide un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Potrivit informatiilor PresaSM, conducatorul auto nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Sursa PresaSM

"Doar in iubire si in iertare putem semana cu Cel de Sus"
Citeste
ANUNT PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI "Cresterea competitivitatii societatii SERVICE RETURN SRL prin dezvoltarea unui sistem integrat de gestionare si vanzare on-line a garantiilor produselor"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.