O maramureseanca a furat bunuri in valoare de 40 de mii de lei

PERCHEZITII LA BARSANA  In cadrul activitatilor de urmarire penala desfasurate pentru solutionarea unui furt cu un prejudiciu de 40.000 de lei, vineri, 8 februarie, politistii din Barsana au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara emis de Judecatoria Dragomiresti, pe numele unei femei din Barsana. Aceasta este banuita ca a favorizat activitatea infractionala, acceptand ca autorii sa ascunda in locuinta sa bunurile sustrase dintr-un imobil din aceeasi localiate.

Alaturi de politistii din Barsana, la activitati au participat si politisti din Sighetu Marmatiei, de la Sectia 5 Politie Rurala Ocna Sugatag, luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale Maramures si un politist din cadrul Politiei de Frontiera Sarasau.

In urma perchezitiilor, politistii au gasit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor articole de imbracaminte si incaltaminte, obiecte electrocasnice si electrice, produse cosmetice, precum si alte bunuri susceptibile a proveni din activitati infractionale. Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt, tainuire si distrugere.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Promotie la un concert de Valentine’s Day: platesti un bilet si primesti unul gratis pentru partener
Citeste
11 persoane prinse in weekend la volan, fara permis de conducere si sub influenta alcoolului
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.