O mama care si-a trimis copilul la cersit s-a ales cu dosar penal

Adaugat in categoria Eveniment
o-mama-care-si-a-trimis-copilul-la-cersit-s-a-ales-cu-dosar-penal.jpg

Oferind bani cersetorilor nu faceti decat sa incurajati exploatarea umana si comportamentele antisociale! Mila nu diminueaza fenomenul cersetoriei si tocmai banii pe care ii oferiti ii mentin pe cersetori pe strada! Iar sumele obtinute de copiii cersetori nu raman niciodata la ei.


Politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Baia Mare s-au sesizat din oficiu ieri, 07 februarie, cu privire la comiterea infractiunii de exploatare a cersetoriei. A fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile fata de o femeie de 38 de ani, domiciliata in judetul Timis, care locuieste fara forme legale in Baia Mare.

Primele verificari efectuate au relevat ca femeia si-a determinat fiul de 9 ani, in repetate randuri, sa apeleze la mila soferilor care asteapta la semafoarele electrice, pentru a obtine sume de bani. La finalul zilei, toti banii stransi de minor erau "confiscati" chiar de propria mama.

politistii-lapuseni-pe-urmele-soferilor-indisciplinati.jpg
Politistii lapuseni, pe urmele soferilor indisciplinati
Citeste
alte-obiecte-de-imbracaminte-contrafacuta-confiscate-de-politistii-de-investigare-a-criminalitatii-economice-la-sighetu-marmatiei.jpg
Alte obiecte de imbracaminte contrafacuta, confiscate de politistii de investigare a criminalitatii economice la sighetu marmatiei
Citeste