O firma din sighet asigura in regim "catering" mancarea la centrul de recuperare neuropsihiatrica din calarasi

Jurnalistul Marin Badea din Calarasi a scris un articol preluat de intreaga presa nationala cu privire la regimul alimentar de "Auschwitz" la care sunt supusi "beneficiarii" Centrului de reabilitare neuropsihiatrica din Plataresti, judetul Calarasi: o feliuta de salam, o bucatica de margarina si o felie de paine, toate aruncate intr-o farfurie de tabla, peste care s-a adaugat o lingura de apa.

Filmarea de la baza articolul nu cred ca mai necesita niciun comentariu!

Firma care asigura meniul zilnic al pacientilor din Centrul de reabilitare din judetul Calarasi este una tocmai din… Sighetu Marmatiei! Conform datelor descoperite de catre jurnalistul Marin Badea, este vorba de SC Denisdea SRL, cu sediul social in Sighetul Marmatiei, strada Constructorului, bloc 4, scara 1, etaj 4, judetul Maramures. Castigarea acestei licitatii de catre o firma din Sighetu Marmatiei este pusa de catre jurnalist pe seama faptului ca presedintele Consiliului Judetean Calarasi si-a facut, in dese randuri, vacanta de iarna, in zona Maramuresului.

Nu cunoastem in ce conditii a castigat aceasta firma licitatia, dar este cel putin aberant ca o firma tocmai din Sighet sa asigure mancare "proaspata" la un Centru-spital din judetul Calarasi!

Firma Denisdea SRL este patronata de B. Daniela, apropiata a unor politicieni cu vechime din politica de varf din Maramures, conform jurnalistului. Firma, de la o cifra de afaceri modica, a ajuns in scurt timp, in cursul anului 2018, la o cifra de afaceri insemnata: pe site-ul Ministerului finantelor, firma figureaza cu o cifra de afaceri in anul 2018 de 1,5 milioane lei, avand 8 angajati.

Administratorul firmei, B. Daniela, nu a putut fi contractata telefonic de catre Sighet 247 pentru a comenta situatia, numarul de telefon oficial al firmei 0743/088.xxx fiind nefunctional.

In urma articolelor publicate de jurnalistul Marin Badea, IPJ Calarasi s-a autosesizat si efectueaza o ancheta in acest caz:

"Avand in vedere informatiile aparute in mediul online cu privire la aspectele constatate la Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Plataresti, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi a dispus efectuarea de verificari.

O echipa mixta, formata din politisti de investigare a criminalitatii economice si specialisti din cadrul Directiei Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Calarasi fac verificari in acest moment", se arata in comunicatul IPJ Calarasi.

Sighet 247.ro.

Cum stam cu vremea si drumurile
Citeste
Impact pe dura
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.