O fetita de numai 11 luni si-a pierdut viata

INCENDIU VIOLENT IN TARGU LAPUS   Un incendiu violent s-a produs azi-noapte in orasul maramuresean Targu Lapus. Pompierii militari au fost anuntati printr-un telefon dat la numarul de urgenta "112" de faptul ca o casa din localitate a luat foc.

Doua echipaje ale pompierilor militari din Targu Lapus, dar si un echipaj SMURD au ajuns imediat la fasa locului. La scurt timp, pompierii au reusit sa scoata afara din casa o fetita de numai 9 luni. Din pacate, bebelusul a decedat.


Potrivit informatiilor VasileDale.ro, incendiul s-ar fi produs cel mai probabil din cauza unei sobe. Parintii fetitei ar fi lasat-o pe aceasta sa doarma in casa si au plecat in vecini, acesta fiind si momentul in care s-a produs incendiul.

 

Actualizare:

 

"Pichetul de Pompieri Targu Lapus a fost solicitat aseara, in jurul orei 21:40, sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa in localitatea Dumbrava. Militarii au intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor al S.M.U.R.D.

In momentul sosirii la locul interventiei, incendiul se manifesta generalizat. Pompierii au localizat incendiul, iar apoi  patruns in interiorul casei, inundat cu fum, unde au gasit o victima, o fetita in varsta de 11 luni, pentru care din pacate nu s-a mai putut face nimic. Trupul acesteia era carbonizat in proportie de 60%. In urma incendiului, casa a ars in proportie de 80 %. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul cazut din sistemul de incalzire", se arata in comunicatul ISU Maramures.

 

Actualizare 2:

 

"In legatura cu incendiul izbucnit aseara in Dumbrava, in urma caruia a decedat o fetita de 11 luni, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa pentru stabilirea cauzelor concrete in care s-a produs evenimentul", arata purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

 

ActualMM

Furnizarea apei, sistata temporar pe o strada din Baia Mare
Citeste
IMAGINI VIDEO cu incendiul de la Targu Lapus, in care a pierit o fetita de 11 luni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.