O femeie fura bani dintr-o sala de fitness din baia mare

De cateva saptamani, din posetele si gentile mai multor tinere care frecventeaza o sala de fitness din Baia Mare au inceput zi de zi sa dispara sume de bani. Se banuia despre cine ar fi vorba, dar nu se putea dovedi

Pana cand o angajata a Politiei Baia Mare, cu sprijinul tinerelor banuite au decis sa ii organizeze un flagrant, politista "plantand" bani marcati.

"Aseara ora 19:51, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata despre faptul ca, la o sala de fitness din municipiu, clientele au reusit sa prinda in flagrant o persoana de sex feminin care sustragea bani din posetele acestora.
In urma deplasarii si cercetarilor efectuate la fata locului, s-a stabilit ca, in timp ce reclamantele se aflau in incinta salii de fitness, banuita a sustras dintr-o poseta suma de 350 lei, iar din alta poseta a sustras suma de 50 lei.
Politistii au constatat ca e vorba despre o tanara de 34 de ani din municipiul Bacau, care era o clienta mai noua la sala respectiva. Aceasta a recunoscut faptele comise. Prejudiciul, in valoare de 400 lei, a fost recuperat in intregime si predat persoanelor vatamate.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat", declara Cecilia Grozavu, purtator de cuvant IPJ Maramures.

In ultimele 24 de ore, trei gospodarii maramuresene au fost cuprinse de flacari
Citeste
Un turist maghiar s-a pierdut in muntii rodnei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.