O femeie din targu lapus a sesizat politistii cu privire la un furt si s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda

O femeie din Targu Lapus a fost "pagubita" aseara de doua ori: a ramas fara lemnele sustrase de persoane necunoscute dar si fara tigarile de contrabanda gasite de politistii care au efectuat cercetarea la fata locului in urma sesizarii furtului.


Practic, politistii orasului Targu Lapus au fost sesizati cu privire la comiterea furtului aseara, la ora 21.00. Victima, o femeie domiciliata in oras, le-a precizat politistilor ca persoane necunoscute au patruns intr-o anexa gospodareasca de unde au sustras lemne.

Deplasati la fata locului pentru a desfasura activitati specifice in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului, politistii au gasit peste 1.700 pachete cu tigari de contrabanda. Intrucat femeia nu a putut prezenta documentele legale de provenienta, tigarile in valoare de peste 17.000 de lei au fost ridicate de politisti.

Ca urmare a celor constatate, politistii au intocmit doua dosare penale, unul pentru furt calificat si celalalt pentru contrabanda. In ambele cazuri se continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Deputatul Viorica Chereches ar putea candida la Primaria Baia Mare. Ce planuri are primarul Catalin Chereches
Citeste
O femeie s-a ales cu dosar penal pentru ca i s-au furat lemne
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.