O femeie din Ieud si-a incendiat sotul pentru ca ar fi vrut sa o paraseasca

CAZ HALUCINANT IN MARAMURES  O noua situatie absolut socanta este adusa la suprafata in Marmaures. O femeie din localitatea Ieud a recurs la un gest extrem dupa ce a aflat ca sotul ar urma sa o paraseasca. Mai exact, femeia a luat niste benzina din curte, a turnat-o pe barbat si i-a dat efectiv foc.

Toata grozavia s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 1:00, potrivit axanews.ro. Se pare ca cei doi soti s-au luat la cearta dupa ce au baut. Femeia ar fi aflat ca sotul ar urma sa o paraseasca pentru o alta femeie mai tanara asa ca, fara sa stea foarte mult pe ganduri, l-a incendiat pe barbatul de 47 de ani.

"Victima a ajuns la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei. Barbatul a suferit arsuri de gradul II si III de la brau in sus, la nivelul capului si al gatului, la nivel toracic circular si la ambele membre superioare circular. In total, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului. El a fost stabilizat si transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Baia Mare, de unde, cel mai probabil, va fi trimis la o institutie specializata pentru arsi", a declarat pentru sursa citata Gelu Moys, medic specialist in cadrul CPU al Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei.

"Aseara la ora 23.34 Sectia 2 Politie Rurala Bogdan Voda a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca, in curtea unei locuinte din Ieud, o femeie in varsta de 43 de ani a aruncat cu benzina pe sotul ei in varsta de 47 de ani si i-a dat foc. Barbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmatiei pentru acordarea de ingrijiri medicale iar femeia a fost internata la Sectia Psihiatrie. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la omor", au declarat reprezentantii IPJ Maramures.

ActualMM

Foto: arhiva

Gluma marca Drusal? Arunca gunoiul… daca poti
Citeste
Conferinta episcopilor catolici, sesiunea de toamna, gazduita de Baia Mare in 25-27 septembrie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.