O femeie din ieud si-a incendiat sotul dupa ce a aflat ca vrea sa o paraseasca

Cazurile extreme genereaza situatii de disperare extrema. Iar in urma disperarii, se ajunge la infractiuni deosebit de grave, cu efecte infioratoare.

O femeie din Ieud si-a dat foc sotului in noaptea de luni spre mart, scrie, AxaNews. Grozavia a avut loc in jurul orei 01.00. Cei doi s-au luat la harta, in timp ce barbatul a consumat bauturi alcoolice. El a anuntat-o pe femeie ca vrea sa o paraseasca, zice gura lumii, pentru o femeie mai tanara. Fara sa stea pe ganduri prea mult, femeia a luat benzina si a turnat-o peste barbatul in varsta de 47 de ani, in timp ce acesta statea la un pahar de tarie. Dupa ce a turnat benzina, i-a dat pur si simplu foc. Evident, a fost declansata alerta si fortele de interventie s-au deplasat la fata locului.

"Victima a ajuns la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei. Barbatul a suferit arsuri de gradul II si III de la brau in sus, la nivelul capului si al gatului, la nivel toracic circular si la ambele membre superioare circular. In total, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului. El a fost stabilizat si transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Baia Mare, de unde, cel mai probabil, va fi trimis la o institutie specializata pentru arsi", a declarat, pentru AxaNews.ro, Gelu Moys, medic specialist in cadrul CPU al Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei.

Preluare AxaNews.ro / Cata TINEGHE, Liviu SIMAN

Actualizare – IPJ Maramures si Parchet

Aseara la ora 23.34 Sectia 2 Politie Rurala Bogdan Voda a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca, in curtea unei locuinte din Ieud, o femeie in varsta de 43 de ani a aruncat cu benzina pe sotul ei in varsta de 47 de ani si i-a dat foc. Barbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmatiei pentru acordarea de ingrijiri medicale iar femeia a fost internata la Sectia Psihiatrie. In cauza, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la omor.

"La aceasta ora , colegii sunt la fata locului, alaturi de politisti. In cauza s-a deschis dosar penal, incadrarea juridica fiind de tentativa la omor. Informatiile preliminare sunt ca o doamna i-a dat foc sotului, iar acesta se afla internat in spital", a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Actualizare – Spitalul Judetean

"Este vorba despre un barbat care prezinta arsuri pe 67% din suprafata corpului, ceea ce este foarte mult. Pronosticul este foarte rezervat in astfel de situatii. Tocmai urmeaza sa intre in operatie, pentru ca sa i se curete ranile . Nu stim momentan daca va fi transferat la o clinica specializata pentru arsi, cu toate ca avem in tara mai multe, nu numai in Bucuresti, ci si, spre exemplu, la Iasi sau Brasov", a declarat, pentru AxaNews.ro, Vasile Pop, managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Constantin Opris din Baia Mare.

Turist salvat de agresivitatea unei ursoaice cu pui
Citeste
Grinzi de lemn transportate cu telescaunul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.