O femeie care traversa strada pe trecere a fost luata pe sus de o autoutilitara

ACCIDENT PE B-DUL UNIRII   Un accident rutier in urma caruia o persoana a ajuns la spital cu rani a avut loc astazi pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Potrivit politistilor, se pare ca o femeie in varsta de 70 de ani care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni, a fost surprinsa si accidentata de catre soferul unei autoutilitare marca Ford.

Potrivit unor martori, soferul in varsta de 35 de ani tocmai ce intrase pe bulevard de pe o straduta laturalnica si, pentru ca s-a asigurat doar din partea dreapta, nu a observat femeia care trecea strada.

"Un baimarean in varsta de 35 de ani, care conducea un autoturism pe strada George Cosbuc din municipiu a surprins si accidentat o femeie in varsta de 70 de ani care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Baia Mare, pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului. In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a precizat, pentru Glasul Maramuresului, Florina Metes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

 

ActualMM

Credit foto: Florian Dan

A crescut numarul masinilor noi cumparate de romani. Care este cea mai vanduta marca
Citeste
Bursa de la Bucuresti deschide sedinta de vineri cu toti indicii pe rosu. Indicele BET, minus 0,19%
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.