O femeie ajunsa la upu baia mare a bagat spaima in medici

Conform informatiilor noastre chiar in aceste momente la UPU SMURD a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare sunt reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Maramures.

Sursele noastre spun ca Ambulanta Maramures a fost solicitata sa intervina in urma unui apel la 112 venit din partea unui pacient. Acesta se simtea extrem de rau. Ajuns la Spital, acesta prezenta simptomele unei posibile infectii cu virusul CoVID-19. Se pare ca i s-au prelevat probe si ca reprezentantii DSP ar fi dispus ca toate persoanele care au intrat in contact cu pacientul sa ramana in izolare.

Asteptam si confirmarea oficiala a informatiilor furnizate de cititorii nostri. Vom publica intreg comunicatul chiar si daca informatiile furnizate de cititorii nostri au fost FALSE. Chiar vom mentiona acest lucru ca ne-au fost furnizate informatii FALSE.

Nu putem accepta in niciun fel CENZURA instituita de la "CENTRU" intr-un document semnat de un secretar de stat NO-NAME prin care Prefecturii Maramures i se interzice sa comunice orice informatie despre pacientii depistati pozitiv cu noul virus COVID-19.

Biciclist accidentat grav de o masina de teren
Citeste
Sute de maramureseni blocati de ore-ntregi intre italia si austria
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.