O fata de 18 ani a fost gasita fara suflare in casa

Tragedie mare intr-o familie din Laschia, comuna Copalnic Manastur, judetul Maramures. Astazi dimineata Dumitrita, o tanara in varsta de numai 18 ani a fost gasita decedata.

Imediat la fata locului au sosit cadrele medicale dar si politia. Din pacate nu s-a putut face nimic pentru a o salva pe tanara.

Echipa de la Serviciul Criminalistic este la fata locului pentru a preleva probe in speranta ca vor afla cum anume a murit fata. Cazul este considerat a fi moarte suspecta.

Se pare ca aceasta ar fi locuit singura in Laschia iar faptul ca s-ar fi despartit de iubit ar fi aruncat-o in depresie. Localnicii vorbesc si despre faptul ca inainte de Craciun ar fi incercat sa recurga la un gest extrem, dar a fost salvata la timp.

Pe aceeasi pista merg acum si anchetatorii, insa nu exclud nicio ipoteza. Se pare ca tanara ar fi luat supradoza de medicamente. Daca a fost asa urmeaza sa se stabileasca in urma necropsiei.

Cert este faptul ca pe pagina de socializare a tinerei mesajele de condoleante curg fara incetare.

"Draga mea, nu-mi vine sa cred ca nu mai esti printre noi.. ai fost o fata puternica, mereu cu zambetul pe buze si aveam impresia ca nimic nu te poate darama.. Ai plecat mult prea repede!! mai aveam multe amintiri de facut..imi pare nespus de rau si imi pun mii de intrebarii.. de ce ai ales sa pleci .. imi vin mii de amintiri si incerc sa ma mint ca e doar o gluma si astept sa ma suni sa spui ca esti bine si sa ne vedem .. printre lacrimi iti scriu ultimul mesaj spunand ultima data ca te iubesc, o sa ne lipsesti tuturor!!
condoleante si odihna vesnica inger bland!!! " scrie Lucica.

"Doamne nu-mi vine ca cred  Dc ai facut asta? Dc ai ales sa pleci asa de tanara? Dc? Draga mea ai lasat un gol imens in sufletele noastre…Dumnezeu sa te odihneasca si sa aiba grija de tine suflet blad  nu te vom uita niciodata draga mea " scrie Nicoleta.

Ce tristete atit de covirsitoare ti a bintuit fiinta fetita noastra draga din vecini de ai ales sa parasesti aceasta lume asa te ai stins ca un fulg de nea bunul Dumnezeu sa iti lumineze calea spre infinit te vom pastra in amintire vesela si frumoasa cu pletele in vint fata draga" scrie Carmen.

"Ce tristete atit de covirsitoare ti a bintuit fiinta fetita noastra draga din vecini de ai ales sa parasesti aceasta lume asa te ai stins ca un fulg de nea bunul Dumnezeu sa iti lumineze calea spre infinit te vom pastra in amintire vesela si frumoasa cu pletele in vint fata draga" scrie Marina.

Masina avariata pe o strada din Baia Mare. Pagubitul cauta vinovatii pe retelele de socializare
Citeste
Un muzeu din Baia Mare, cautat de turisti. In anul 2018 au fost inregistrati peste 26.000 de vizitatori
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.