O fata de 15 ani a fost lovita pe o trecere pentru pietoni de pe vasile alecsandri

Un accident de circulatie a avut loc astazi in jurul orei 16.00 pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, in apropiere de Hotel Europa.

Din primele informatii se pare ca soferul unui taximetru a oprit pentru a acorda prioritate de trecere tinerei, doar ca un alt sofer care circula pe banda doi nu a facut acest lucru si a accidentat pietonul.

Victima a fost prelauta de un echipaj SMURD si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact circumstantele producerii accidentului, urmand sa dispuna masuri legale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

In aceasta dupa-amiaza politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare. O femeie de 36 de ani, care conducea un autoturism, nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism ce era oprit inaintea trecerii pentru pietoni. In urma impactului, autoturismul acrosat a fost proiectat in fata, accidentand o tanara de 15 ani ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportata la spital si a ramas internata. Soferii implicati in accident nu se aflau sub influenta alcoolului.
foto – facebook.com

Tanara accidentata pe trecerea de pietoni
Citeste
Prietenii soferului care a produs accidentul de la Sighet, aflat acum in moarte cerebrala, se roaga pentru o minune
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.