O farmacie vine masti doar clientilor care cumpara produse de minim 50 de lei

CAZ NEBUNESC IN SATU MARE    Caz nebunesc in municipiul Carei din judetul Satu Mare, scos la iveala de un cetatean. O farmacie din municipiul Carei, judetul Satu Mare, a renuntat la orice fel de scrupule pentru a face profit in aceasta perioada de criza cu care se confrunta intreaga lume. Daca o persoana cere una sau mai multe masti de protectie, farmacistele ii spun ca nu au de vanzare, insa daca fac cumparaturi in valoare de 50 de lei, atunci vor primi cadou doua masti, scrie PortalSM.ro

"Oferta" a iesit la iveala dupa ce un barbat a fost la farmacia respectiva pentru a-si achizitiona trei masti. A avut surpriza sa afle ca pentru a le primi trebuie sa faca cumparaturi in valoare de 50 lei.

"Azi am fost la farmacia …. sa cumapar trei masti, intru, stau la rand, tin distranta intre clienti. O intreb frumos pe domnisoara angajata daca sunt masti, zice ca da, dar nu de vanzare. Adica, de vanzare nu au, dar daca vreau doua bucati trebuie sa cumpar ceva la suma de 50 lei. Zic: domnisoara, inca sunt sanatos, vreau numai trei masti sa previn infectia. Ea: nu se poate. Ce parere aveti?!", spune satmareanul.

Sursa: PortalSM.ro

Coronavirus: Program special pentru APIA, in Maramures
Citeste
MAE recomanda: turistii romani din strainatate sa-si scurteze sederea si sa revina rapid in tara
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.