O familie cu copii raniti intr-un accident dupa ce un maramuresean a intrat pe contrasens

Accident foarte grav in judetul Satu Mare.Totul s-a intamplat astazi, in jurul orei 18.30, pe Drumul Judetean 193, aproape de localitatea Pomi.

Reporterii PresaSM au mai aflat ca un barbat, in varsta de circa 40 de ani, aflat la volanul unei masini de teren marca AUDI, inmatriculat in judetul Maramures, ar fi intrat cu masina pe contrasens, in conditii inca neelucidate, izbindu-se frontal de un autoturism marca Toyota, inmatriculat in Marea Britanie, condus regulamentar de un barbat, in varsta de 22 de ani.

La fata locului au ajuns trei echipaje medicale de prim-ajutor de la Serviciul Judetean de Ambulanta si SMURD. Cele patru persoane din autoturismul Toyota, respectiv trei barbati si o femeie, au fost raniti destul de grav in urma impactului.

In autoturismul AUDI se aflau un sot si o sotie, respectiv doi minori, care au fost raniti mai usor. Acestia au fost transportati la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul. Se pare ca niciunul dintre soferi nu ar fi consumat baturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

In cauza se va deschide un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Bursa este pe plus la jumatatea zilei, in ciuda noilor masuri fiscale
Citeste
Viscol si masini inzapezite pe drumul dintre mesteacan si boiu mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.