O casa de pe strada a luat foc

Pompierii intervin la stingerea unui incendiu izbucnit in Baia Mare, pe strada Marului, unde o casa a luat foc .

In ultimele ore pompierii maramureseni au intervenit la stingerea a cinci incendii.

Astfel, Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei a actionat, duminica 5 ianuarie, cu incepere de la ora 19.40, cu un echipaj de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD, la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Independentei din municipiu. Ca urmare a interventiei prompte a pompierilor militari, a ars doar funinginea din cosul de fum necuratat.
Tot ieri seara, in jurul orei 21.10, Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei a intervenit, cu un echipaj de stingere, la lichidarea si localizarea unui incendiu declansat la o gospodarie de pe strada Dragos Voda din municipiu. A ars funinginea din cosul de fum.
In aceeasi zi, un echipaj de stingere al Detasamentului de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare a actionat, in jurul orei 21.15, la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la reteaua de iluminat public, pe strada Viilor din municipiu. Au ars circa 30 de metri de izolatie cablu electric si o lampa de iluminat stradal.
O ora mai tarziu, un echipaj de stingere de la Garda nr. 2 de Interventie Bogdan Voda a intervenit la stingerea unui incendiu semnalat la cosul de fum al unei gospodarii din localitatea Rozavlea. A ars funinginea din cosul de fum.
Luni, 6 ianuarie, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei au intervenit la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la cosul de fum al unei gospodarii din Ocna Sugatag. La actiune au participat si membrii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din comuna, cu o autospeciala. Ca urmare a interventiei prompte a pompierilor, a ars doar funinginea din cosul de fum.

Bataie cu bate si cutite
Citeste
Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pentru acest an
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.