O borseanca de 54 de ani si-a platit cumparaturile cu un portofel gasit in supermarket

CERCETATA DE POLITISTI  A mers la cumparaturi si a gasit, intre rafturi, un portmoneu in care se aflau suficienti bani pentru a-si achita contravaloarea produselor din cosul de cumparaturi. Nu s-a gandit nicio clipa ca orice bun gasit trebuie restituit sau predat politiei.

Este vorba despre o femeie de 54 de ani, din Borsa, care a fost identitificata ulterior sesizarii faptei de politistii din oras, iar acum este cercetata sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Cel mai bun lucru pe care-l puteti face atunci cand gasiti bani, telefoane sau orice alte bunuri, este sa le duceti la politie! Chiar si atunci cand nu va vede nimeni! Daca decideti sa va insusiti bunul, bucuria poate fi doar de moment, iar ulterior puteti fi cercetati in cadrul unor dosare penale intocmite sub aspectul comiterii infractiunilor de furt sau insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Doi barbati rataciti in zona Cavnic au fost recuperati de jandarmii montani
Citeste
A inceput depunerea ofertelor pentru licitatiile programului de modernizare a 47 de statii de cale ferata, printre care se numara si gara Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.