O bistriteanca a furat telefoane mobile, bani si alte bunuri dintr-o casa de pe valea rosie

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au identificat si retinut, ieri, 7 august a.c., o tanara din judetul Bistrita Nasaud, cercetata pentru un furt din locuinta.

Tanara, de 27 de ani, a reusit sa-si puna planul in aplicare, dar s-a bucurat de reusita sa doar pentru cateva zile. Din momentul in care au fost sesizati cu privire la fapta, respectiv duminica, 04 august, politistii au depus toate eforturile sa identifice autorul si sa recupereze prejudiciul, care a fost unul insemnat.
Politistii de investigatii criminale au constatat, in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, ca in timp ce proprietarii se aflau pe terasa, aceasta a patruns in locuinta situata pe strada Valea Rosie, de unde a sustras telefoane mobile, bani si alte lucruri. Valoarea prejudiciului a fost estimata la 15.000 de lei.
Cercetarile efectuate de politisti au dus la identificarea tinerei si la recuperarea a jumatate din prejudiciu. Ieri a fost retinuta pentru 24 de ore si introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Maramures.

Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, retinut de politisti

Tot miercuri, 7 august, in baza probatoriului administrat, politistii din Baia Mare au dispus masura retinerii pentru 24 de ore fata de un baimarean de 25 de ani, cercetat intr-un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fapta comisa pe bulevardul Bucuresti din municipiu.

Cele doua persoane retinute urmeaza sa fie prezentate instantei cu propunerea de luare a unei masuri preventive. In ambele cazuri se continua cercetarile.

Spitalele sunt obligate sa informeze pacientii in ceea ce priveste categoria de acreditare
Citeste
Biciclist beat accidentat in baia mare, coliziune pe dn 1c
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.